Peter Sagan, durant el passat Tour de França (Reuters)
Ciclisme

L'UCI i Peter Sagan eviten anar al TAS en reconèixer que l'expulsió del ciclista del Tour va ser injusta

El ciclista eslovac va ser expulsat del Tour de França per una acció antireglamentària que va suposar la caiguda de Cavendish

Manel PriegoActualitzat

El ciclista eslovac Peter Sagan, el seu equip, el Bora-Hansgrohe, i la Unió Ciclista Internacional (UCI) han arribat a un acord que evitarà la compareixença de les tres parts al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS).

L'UCI va decidir expulsar el triple campió mundial en la quarta etapa del darrer Tour de França, quan els jutges van decretar que Sagan havia realitzat una maniobra antireglamentària que va provocar la caiguda del britànic Mark Cavendish.

L'equip del ciclista va recórrer la decisió al TAS, i després d'analitzar detalladament tots els vídeos, la Unió Ciclista Internacional ha reconegut que l'accident no va ser causat per Sagan. L'UCI ha demanat perdó al ciclista, que ha decidit acceptar les disculpes i posar punt final a la discussió. "El passat ja està oblidat. Es tracta de millorar el nostre esport en el futur. Valoro el que m'ha passat per demostrar la dificultat que implica la tasca dels comissaris i valoro també que l'UCI reconegui la necessitat de facilitar el seu treball per millorar el nostre esport", ha dit l'eslovac.

 

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut