Fórmula 1

Lewis Hamilton i Valteri Bottas presenten el Fórmula 1 amb què volen mantenir l'hegemonia de Mercedes el 2018

La sorpresa l'ha donat el cap d'equip, Toto Wolff, quan a la roda de premsa ha carregat contra el disseny del nou sistema de seguretat halo

Actualitzat

L'equip vigent campió del món de Fórmula 1, Mercedes, ha presentat el nou W09, el monoplaça amb què pretén revalidar el títol mundial tant de pilots com de constructors per cinquè cop consecutiu.

Com mana la tradició, els encarregats d'aixecar la lona que amagava el cotxe han estat els seus pilots, Lewis Hamilton i Valteri Bottas. Tots dos han coincidit a mostrar el desig de perllongar l'hegemonia de l'equip una temporada més.

El cap de l'escuderia, Toto Wolff, en canvi, prefereix tocar més de peus a terra i no vol sentir a parlar de favorits:

"No podem descartar ningú. Ferrari i Red Bull sembla que seguiran estant a dalt i tinc curiositat per veure què passa amb McLaren i Renault. Serà una temporada molt competitiva."

En tot cas, quan els periodistes han preguntat a Wolff per la seva opinió sobre l'halo, el nou sistema de seguretat que envolta el cap del pilot en el 'cockpit', no s'ha mossegat la llengua:

"No estic gens impressionat. Si em donéssiu una serra mecànica, el trauria ara mateix. Hem de tenir cura de la seguretat dels pilots, però el que hem implementat estèticament no és gens atractiu. Hem de pensar en una solució que tingui un look millor."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut