Espanyol
L'Espanyol buscarà la segona victòria de la temporada (EFE)
Futbol

L'Espanyol visita el Benito Villamarín a la recerca de la tranquil·litat

L'equip de Sánchez Flores vol aprofitar la moral de la remuntada contra l'Eibar per sumar la segona victòria a costa d'un equip que no acaba de convèncer l'afició

Actualitzat

El RCD Espanyol té una nova cita important aquest dissabte contra el Reial Betis al Benito Villamarín (18.30), en la recerca d'una mínima tranquil·litat pel que fa a la situació en la taula classificatòria de la Lliga.

L'Espanyol ha viatjat amb la moral reforçada gràcies a la remuntada de tres gols contra l'Eibar (3-3) en l'anterior jornada, i espera sumar la segona victòria de la temporada. Ho haurà de fer sense el davanter Felipe Caicedo, expulsat en aquell partit, el central Óscar Duarte i l'atacant Álvaro Vázquez, tots dos amb problemes físics.

Per decisió tècnica de Quique Sánchez Flores, el lateral dret Javi López i el lateral esquerrà Víctor Álvarez es queden fora de la convocatòria per enfrontar-se a l'Eibar. La novetat és el defensa Rubén Duarte, que ha tingut poc protagonisme fins ara.

L'equip blanc-i-blau confia a fer un salt de qualitat de forma definitiva. No hi ha nervis en el grup, però l'equip encara no està en el punt que desitgen l'entrenador i l'afició. L'objectiu és estar entre els deu primers, i actualment l'equip frega el descens, en el lloc 16 (amb 11 punts). Tots assumeixen que han de revertir aquesta dinàmica.

El partit serà especial per a diversos jugadors. Javi López es va formar al planter del Betis i Salva Sevilla hi va jugar quatre anys. D'una altra manera, serà emotiu per a José Antonio Reyes, que va militar al Sevilla durant gran part de la seva carrera esportiva.

La visita de l'Espanyol al Benito Villamarín de la temporada passada va ser reeixida, amb un 1-3 a favor dels catalans. De totes maneres, per trobar una altra victòria periquita hem de remuntar-nos a la campanya 2004-05. Des de llavors, el balanç en els seus desplaçaments a Sevilla és de dues derrotes i cinc empats.

Per la seva banda, l'equip sevillà va sortir molt tocat de l'anterior partit com a local, no tant per la previsible derrota davant el Reial Madrid, però sí per la pobra imatge que va oferir en encaixar una golejada d'1 a 6. En la següent jornada va aconseguir un triomf reparador a Pamplona (1-2), tot i que el joc dels verd-i- blanc encara no convenç.

Gustavo Poyet ha tingut tota la setmana per treballar amb l'equip i tornarà a comptar amb el golejador Rubén Castro, que, per sorpresa, va ser suplent a El Sadar. El tècnic uruguaià va insinuar divendres que el davanter canari tornarà a acompanya Tonny Sanabria. En aquest cas, sacrificaria un migcampista, probablement Álvaro Cejudo.

Aquesta jornada, el Betis té tres baixes per lesió: Ryan Donk, Riza Durmisi i Charly Musonda.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut