Quique Sánchez Flores espera que es notin canvis davant del Betis
Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Esperem que es notin els canvis davant del Betis"

L'entrenador blanc-i-blau es mostra optimista de cara al partit de diumenge contra el Betis tot i que reconeix que serà "un rival complicat"

Oriol LlachActualitzat

Quique Sánchez Flores s'ha mostrat optimista de cara al partit de diumenge contra el Betis. Un cop més està convençut de la feina que estan fent els seus jugadors i convençut que l'equip evoluciona, lentament, però va agafant la forma que hi ha dibuixada a dins del seu cap. Per això, el partit contra el Betis torna a ser dels importants, un rival que com l'Espanyol està iniciant un nou projecte i que encara està en procés de formació. La diferència és que els andalusos vénen de guanyar a la darrera jornada de Lliga i, per tant, "mentalment estaran molt positius i sortiran a donar-ho tot davant de la seva afició".

Justament, sobre l'ambient que espera trobar-se al Benito Villamarín, l'entrenador perico no té cap dubte que l'estadi estarà ple fins a dalt i que els seguidors verd-i-blancs no deixaran d'animar el seu equip fins al darrer minut, per això la recepta de Quique és: "Anar a un gran estadi i aconseguir silenciar-lo amb el nostre joc, això és de les coses més boniques d'aquest esport".

Una de les novetats que ha sorprès en la convocatòria ha estat la baixa del capità Javi López, sobre la que Sánchez Flores n'ha descartat els motius físics i no ha amagat que el defensa perico no està passant pel seu millor moment: "Volia arribar al fons del problema. Ell sempre rendeix al màxim i ara no se sent segur. S'ha de tranquil·litzar per recuperar la seva millor versió i per això és millor allunyar-lo del terreny de joc".

En relació a Óscar Duarte, que no acaba de fer net de la seva lesió al turmell, l'entrenador de l'Espanyol ha reconegut que "està tenint una lesió més complicada del que semblava. Hem hagut de variar el plantejament de recuperació i esperem que després de la propera aturada de seleccions ja estigui bé".

Quique Sánchez Flores té molt clar que encara hi ha moltes coses per millorar, especialment després del darrer partit contra l'Eibar, en el que durant els 90 minuts els seus homes van mostrar el millor i el pitjor del seu joc: "Ens hem replantejat coses i esperem que es notin els canvis en el partit contra el Betis. Sempre busquem l'equilibri en defensa i en atac. Al darrere hem aconseguit sortir-nos-en sense encaixar gols amb rivals difícils. De cara al gol, l'entrenador reconeix que hi ha més feina a fer".

Amb cinc empats, l'Espanyol és l'equip amb més resultats igualats a la Lliga, sobre aquesta situació i el possible desgast mental que pot provocar en els seus jugadors, l'entrenador perico ha destacat que: "No perdre també és important, i quan comencem a guanyar els empats cobraran més valor."

Anar al contingut