Espanyol

David López: "Qui gestioni millor les seves necessitats s'emportarà la victòria"

El migcampista blanc-i-blau ha afirmat que després d'aconseguir l'empat contra l'Eibar els tres punts de diumenge són vitals

Ramon AngladaActualitzat

David López ha assegurat aquest divendres, després de l'entrenament, que el partit del diumenge al camp del Betis és clau. Els dos equips s'exigeixen la victòria i, respecte això, ha recalcat que "qui millor gestioni les seves necessitats s'emportarà el partit". El migcampista ha destacat que després de l'empat de la setmana passada contra l'Eibar, ara cal "anar a guanyar com sigui el Betis, els tres punts són necessaris perquè van passant les jornades". Però que cal "paciència", perquè qualsevol projecte necessita temps per consagrar-se.

En aquest sentit, el jugador del planter ha insistit que "les coses s'estan fent bé i això és el camí cap a l'èxit". Per a ell serà un partit especial perquè aquest estiu va estar a un pas de firmar per l'equip andalús.

Demichelis, recuperat

De cara al partit de diumenge al Villamarín, el central argentí Martín Demichelis ha superat els seus problemes musculars al coll. Aquest divendres s'ha entrenat amb normalitat i estarà disponible per Quique Sánchez Flores. D'altra banda, ni el central Óscar Duarte ni el davanter Álvaro Vázquez s'han pogut recuperar a temps. El també atacant Felipe Caicedo serà baixa per sanció després de ser expulsat la setmana passada. Aquest dissabte, Sánchez Flores donarà la llista de convocats i compareixerà en roda de premsa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut