Quique Sánchez Flores felicita els seus jugadors després del partit a Granada (EFE)
Espanyol

L'Espanyol se'n va de vacances fins al 10 de juliol, quan començarà a preparar la pretemporada

Els jugadors blanc-i-blaus s'han acomiadat de la temporada amb una victòria a Granada. Els periquitos no es tornaran a entrenar fins al 10 de juliol

Actualitzat

L'Espanyol ha acomiadat la temporada 2016-17 amb una victòria a Granada, al Nuevo Los Cármenes, que fa que tanqui la temporada amb un somriure i amb la sensació d'haver fet els deures. Els futbolistes blanc-i-blaus s'han acomiadat avui a l'estadi de Cornellà-el Prat després de tornar de Granada. Diumenge, alguns jugadors es passaran per les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per recollir alguns objectes personals, encara que no hi haurà entrenament.

Els jugadors del primer equip comencen, per tant, les vacances i no tornaran a trepitjar el camp d'entrenament fins al 10 de juliol, quan començaran a preparar la pretemporada. Una pretemporada encara per definir després d'haver-se informat que el conjunt blanc-i-blau descartava finalment fer la pretemporada a la Xina.

En els pròxims dies, l'entitat catalana informarà del calendari d'amistosos del primer equip, revisions mèdiques i la resta de l'estructura del treball de la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut