Espanyol

L'Espanyol presenta la nova placa fotovoltaica que alimentarà d'energia l'estadi de Cornellà-El Prat

L'espanyolisme continua comptant els dies que queden per tenir les claus de la seva nova casa. El president blanc-i-blau, Daniel Sànchez Llibre, ha presentat aquest divendres les plaques fotovoltaiques que alimentaran d'energia el nou camp de Cornellà-El Prat. Però els comptes de l'equip són uns altres i no inclouen altra cosa que la victòria contra el Numància. Serà un partit especial per a Grégory Béranger, que s'enfrontarà per primera vegada al seu exequip, mentre que Rufete serà baixa per una lesió a l'adductor de la cama dreta.

Actualitzat
Ja falta menys perquè l'estadi de Cornellà-El Prat sigui una realitat. Dilluns que ve començarà la construcció d'un dels projectes més destacats i innovadors del recinte, la planta fotovoltaica, que s'ubicarà a la coberta de l'estadi. La instal·lació solar es farà en deu setmanes i produirà a l'any 680.000 kilowatts d'electricitat. Aquest divendres s'ha presentat l'acord amb Abasol, l'empresa que durà a terme el projecte i que passarà a ser també un dels patrocinadors de l'equip pel que queda d'aquesta temporada i durant la pròxima. Una publicitat que els jugadors de l'Espanyol lluiran a la part posterior dels pantalons ja a partir d'aquest diumenge, en el partit que els enfrontarà al Numància. Un matx on els blanc-i-blaus esperen mantenir l'eficàcia golejadora mostrada davant el Celta.

El de diumenge serà un partit especial per a Grégory Béranger, perquè s'enfrontarà per primera vegada als seus excompanys del Numància. Per la seva banda, Rufete serà baixa per una lesió a l'adductor de la cama dreta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut