Els jugadors de l'Espanyol han convertit el RCDE Stadium (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol converteix el RCDE Stadium en un fortí després de sumar sis victòries en els últims set partits

L'Espanyol només ha perdut un dels últims 13 partits com a local i ocupa la novena posició, amb 46 punts, a quatre de la sisena plaça que ocupa l'Eibar i que dona accés a la Lliga Europa

Actualitzat

L'Espanyol encara manté viu el somni de jugar a Europa la temporada que ve gràcies a la seva solidesa com a local. El conjunt blanc-i-blau va sumar contra l'Alabès la sisena victòria en els últims set partits com a local i ha convertit el RCDE Stadium en un fortí.

En aquests últims quatre mesos, els homes de Quique Sánchez Flores han aconseguit un balanç de sis triomfs i només una derrota contra la Reial Societat. Unes xifres molt positives que l'Espanyol no assolia des del debut de Javier Aguirre a la banqueta blanc-i-blava la temporada 2012-13.

L'Espanyol només ha perdut un dels últims 13 duels que ha disputat com a local a la lliga i ara és novè amb 46 punts, a quatre de la sisena plaça que ocupa l'Eibar i que dona accés a la Lliga Europa. En aquest tram final, els blanc-i-blaus rebran les visites de l'Atlètic de Madrid, el FC Barcelona i el València, tres duels vitals que serviran per decidir les aspiracions europees.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut