LeBron James celebra una de les cistelles que ha anotat durant el definitiu setè partit de play-off entre els Cavaliers i els Boston Celtics (Reuters)
NBA

LeBron James deixa el seu futur en l'aire i es torna a convertir en agent lliure

L'aler dels Cavaliers ha rebutjat els 35,6 milions de dòlars que tenia assegurats per a la propera temporada i ha decidit convertir-se en agent lliure

Actualitzat

El termini per als jugadors que tenien l'opció d'un últim any de contracte a l'NBA s'ha acabat i tant LeBron James, dels Cleveland Cavaliers, com DeAndre Jordan, de Los Angeles Clippers, o Paul George, dels Oklahoma City Thunder, l'han rebutjat convertint-se així en agents lliures sense restriccions.

LeBron James, de 33 anys, ha esgotat el temps per informar el seu equip, els Cavaliers, i la resposta ha estat negativa. Aquesta decisió converteix per tercera vegada en agent lliure el quatre vegades guanyador de l'MVP de la Lliga, que tenia assegurats 35,6 milions de dòlars per a la temporada del 2018-19. Recordem que James ja ho va ser el 2010, quan va deixar els Cavaliers, i el 2015 després de complir quatre anys amb els Miami Heat per tornar a Cleveland.

Els Cavaliers podrien haver-li ofert el contracte màxim de cinc anys i 207 milions de dòlars, mentre que qualsevol altre equip només li pot fer un màxim de quatre temporades i 152 milions.

Si James decideix signar un nou contracte amb els Cavaliers per un any i un altre opcional per tornar a ser lliure el 2019-20, perdria molts diners, atès que aquesta temporada només rebria 38,2 milions de dòlars. 

Els rumors el situen als Houston Rockets o als Lakers. 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut