Primera Divisió

L'Atlètic de Madrid recupera la tercera plaça gràcies a un gol d'Agüero

Una errada de Hildebrand i un gol d'Agüero han facilitat la victòria a l'Atlètic de Madrid contra el València (1-0). El Vila-real i el Deportivo han disputat un partit no apte per a cardíacs al Madrigal, amb victòria final per als de Pellegrini per 4-3. El Racing de Marcelino continua sorprenent tothom i ha guanyat 0-2 al camp de l'Osasuna. El Betis respira amb un triomf per 3-2 sobre el Getafe, mentre que Saragossa i Mallorca han empatat a la Romareda (2-2). El protagonista individual de la 19a jornada ha estat Joseba Llorente, autor d'un "hat-trick" en la victòria del Valladolid sobre el Recreativo per 3-1.

Atlètic de Madrid, 1 - València, 0

L'Atlètic de Madrid ha recuperat la tercera plaça de la Lliga gràcies a l'ensopegada de l'Espanyol i al seu triomf contra el València. Agüero ha marcat l'únic gol del matx aprofitant una greu errada de Hildebrand. El València de Koeman ha tingut ocasions per empatar a la represa, sobretot amb un xut de Zigic al travesser, i l'Atlètic ha patit per salvar els punts. Però el marcador no s'ha mogut i el públic del Calderón ha marxat content.

Vila-real, 4 – Deportivo, 3

El Deportivo, amb els debutants Fabricio i Laure, ha posat les coses difícils al Vila-real però ha acabat cedint. Sergio i Pablo Amo han avançat dues vegades els corunyesos, però Rossi i Nihat han empatat les dues vegades. El turc ha culminat la remuntada amb un xut ajustat al minut 68, i Tomasson, de penal, ha fet el 4-2 en una jugada que ha suposat l'expulsió de Pablo Amo. El gol final de Guardado només ha servit per a l'estadística.

Betis, 3 – Getafe, 2

Pavone ha estat l'home del partit al Ruiz de Lopera. El davanter argentí ha avançat el Betis al minut 3, ha assistit Edú en la jugada del 2-0 al minut 33 i ha arrodonit la victòria marcant el 3-0 al minut 58. El Getafe no ha jugat del tot malament, però ha tingut mala sort de cara al gol, com per exemple en un xut de Granero que s'ha estavellat al pal. Al final n'han marcat dos mitjançant De la Red, de penal, i Del Moral. Però ja era massa tard i Ricardo ha estat un mur.

Saragossa, 2 – Mallorca, 2

Matx distret a La Romareda, amb dos equips ofensius. El Mallorca s'ha avançat amb un golàs de Varela al minut 17, però el Saragossa ha remuntat abans del descans amb dos cops de cap de Diego Milito. A la represa, Güiza ha estat més llest que ningú per rematar sol un córner i ha establert el 2-2. El mateix Güiza ha pogut donar el triomf al Mallorca, però César se li ha llençat als peus i ha desfet el perill.

Valladolid, 3 - Recreativo, 1

Joseba Llorente ha estat el protagonista de la primera mitja hora de partit. El davanter basc ha posat el 2-0 en el marcador amb dues rematades que han superat Sorrentino. Els visitants han tornat l'emoció al matx gràcies a un gol de Camuñas en el minut 44. El gol ha donat ales als de Víctor Muñoz, que han somiat en l'empat, però Llorente, al 88, ha acabat amb les esperances del Recre convertint el seu "hat-trick" particular.

Osasuna, 0 - Racing, 2

Primera part molt avorrida al Reyno de Navarra. El més destacable ha estat la lesió del porter visitant Toño, substituït pel suís Coltorti. A la segona meitat, els de Marcelino no han perdonat un Osasuna que cau a zona de descens directe. En el tram final del matx, Colsa i Pablo Álvarez, fitxat en aquest mercat d'hivern, han fet els gols dels càntabres.