L'Assignia Manresa es veu superat amb claredat pel Cajasol a Sevilla (76-65)

L'Assignia Manresa no ha pogut estendre la seva bona ratxa de victòries i ha cedit a la pista del Cajasol (76-65), en un partit en què els homes de Jaume Ponsarnau no han inquietat el seu rival. El partit s'ha trencat al segon quart, en què els catalans han rebut 30 punts. A la segona part, no hi ha hagut reacció dels del Bages, que només han pogut maquillar la situació en l'últim tram del partit.

El primer quart del partit ha estat un intercanvi de cistelles, sense un dominador clar, amb els pivots dels dos equips anotant les primeres cistelles mentre les defenses s'ajustaven. Els sevillans han marcat les primeres diferències en l'inici del segon període, amb uns minuts pletòrics de Carl English i de l'argentí Pancho Jasen, que han sortit des de la banqueta. Les diferències importants han arribat al segon quart, en què els manresans han cedit en defensa i han encaixat 30 punts. L'Assignia, que només responia amb l'encert exterior de Roman Montañez, ha marxat al vestidor perdent per gairebé vint punts (50-31).

Els atacs s'han apagat de sobte al tercer quart, que ha tingut una anotació molt baixa (10-9), en què el Cajasol s'ha limitat a contenir el seu rival per mantenir un avantatge que s'ha ampliat fins al 58-33 al minut 28. Així, els dos últims minuts només han servit per ampliar l'estadística, sobretot per part del pivot local Paul Davis, que ha acabat amb 21 punts, 22 rebots i una valoració de 36.