L'Argentina i Mèxic jugaran la segona semifinal de la Copa Amèrica després de golejar els seus rivals

Cada cop sembla més a prop l'esperada final entre l'Argentina i el Brasil, a la Copa Amèrica. Als partits de quarts, no hi ha hagut sorpreses al torneig, però sí que s'han vist molts gols. L'Argentina ha superat el Perú per 4-0. A l'Estadi Metropolità de Barquisimeto, els andins només han aguantat 45 minuts davant l'onze de Basile. Tot just començat el segon temps, Riquelme ha obert el marcador. Al minut 61, Leo Messi ha fet el seu primer gol a la competició. Al 75, Javier Mascherano convertia el 3-0, després que Butrón refusés un xut inicial de Messi i, quan faltaven 5 minuts per al final, Riquelme ha rematat la feina amb el seu segon gol. L'Argentina passa a les semifinals, on dimecres s'haurà d'enfrontar a Mèxic, botxí del Paraguai (6-0).

Els mexicans han passat per sobre del Paraguai. Resultat de tenis: 6-0. El primer, al minut 5, l'ha fet Nery Castillo, de penal. El segon ha estat obra de Torrado, a passada de Juan Carlos Cacho. Els mexicans encara han tingut temps de fer el tercer, abans d'arribar al descans. El 3-0 ha estat, una altra vegada, de Nery Castillo. I si n'havien fet tres en 45 minuts, no podien baixar el ritme a la segona part. Fernando Arce ha fet el 4-0. Cuauhtémoc Blanco, de penal, ha fet el cinquè i, a l'últim minut de partit, i de cap, Omar Bravo ha arrodonit la festa mexicana amb el sisè.