Els jugadors de l'Aràbia Saudita celebren la victòria (Reuters)
Mundial

L'Aràbia Saudita de Pizzi castiga l'Egipte de Cúper (2-1)

Un gol en l'últim sospir de Salem Al-Dawsari ensorra el decebedor conjunt de Mohamed Salah

Oriol VidalActualitzat

Desastrós paper d'Egipte al grup A. El conjunt liderat per Mohamed Salah, ja sense cap opció de classificar-se per als vuitens, s'ha vist sorprès per l'Aràbia Saudita en l'últim segon del partit per salvar l'honor. Els egipcis tanquen l'etapa Cúper amb un ple de derrotes. L'Aràbia de Juan Antonio Pizzi, per contra, ha viscut el seu primer triomf en una Copa del Món.

Ha estat un duel marcat per l'ansietat egípcia per demostrar la seva superioritat, després d'haver caigut contra l'Uruguai i Rússia. Egipte semblava posar la directa en el minut 22 gràcies a un hàbil gol de Salah a la contra, que ha superat el porter Almosailem amb una bona picadeta. Aràbia, però, no s'ha rebregat i ha forçat dos penals abans del descans. El primer l'ha errat en el minut 41 Fahad All-Muwallad, que ha vist com el veterà El Hadari (de 45 anys, pura història) desviava el seu llançament al travesser. El segon penal, ja en l'afegit, l'ha transformat Salman Al-Faraj, que ha enganyat molt bé el porter.

Ja en el segon temps, els de Pizzi han tingut opcions a la contra, tot i que Egipte ha disposat d'una ocasió claríssima a cinc minuts per al final. Kahraba s'ha quedat tot sol davant el porter Almosailem, però no l'ha sabut superar. La jugada ha semblat el perfecte resum per a un partit sense gaire història, però encara faltava el gran cop dramàtic final. Una bona trena dels saudites en l'última acció del partit ha permès Salem fer una rematada creuada que ha fet embogir els aficionats vinguts de l'Aràbia. Pizzi ha derrotat Cúper. L'Egipte de Salah tanca el seu concurs amb un ridícul absolut.  

Aràbia Saudita: Almosailem; Alburayk, Osama, Motaz, Yasser; Salman, Otayf, Hussain; Hatan (Alsseri, 79'), Fahad i Salem.

Egipte: El Hadari; Fathi, Gabr, Hegazy, Abdelshafy; Elneny, Hamed; Salah, Abdalla, Trezeguet (Kahraba, 80'); Marwan (Ramadan, 63').

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut