Barça

Laporta anuncia que obtindran la "due diligence" sencera per poder estudiar-la

L'expresident del Barça Joan Laporta ha assegurat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que la justícia els dóna la raó i que obtindran la "due diligence" sencera per poder-la estudiar i rebatre els arguments de l'actual junta directiva sobre la seva gestió al capdavant del club blaugrana. Laporta també ha dit que no entén l'actuació de la junta actual contra ell, perquè ha deixat el millor Barça de la història. Per últim, Laporta ha reconegut que entre el 2 a 6 al Bernabéu i el 5 a 0 de dilluns passat al Camp Nou no sap quin partit triar. Ara bé, la justícia li ha denegat, en canvi, la impugnació dels acords presos en l'última assemblea de compromissaris, segons ha informat el club blaugrana.

Actualitzat
L'expresident del Barça Joan Laporta ha anunciat aquest divendres als micròfons d'"El matí de Catalunya Ràdio" que el jutge ha atès la seva demanda i obligarà la directiva de Sandro Rosell a fer-li lliurament de la "due dilligence". "Vam rebre al despatx la notificació del jutge que atén la nostra demanda i ordena la directiva de Sandro Rossell que ens faciliti la 'due dilligence' al costat d'un certificat d'autenticitat", ha explicat Laporta, que també ha mostrat el seu desconcert davant l'actitud que ha adoptat la nova junta directiva sobre la seva gestió al capdavant del club blaugrana. "Els hem deixat el millor Barça de tota la història", ha insistit.

Finalment, respecte a la golejada aconseguida aquest dilluns davant el Reial Madrid, l'expresident del Barça ha assegurat que se sent molt feliç, si bé ha reconegut que no sabria triar entre el 2-6 aconseguit fa dues temporades al Bernabéu o el 5-0 del passat dilluns: "El 2-6 o el 5-0? És que el 5-0 va ser un partidàs, però el 2-6 va ser al Bernabéu el 2 de maig, el dia de la Comunitat de Madrid. El 2-6 per això és història, la millor època de la nostra vida, però ara hem de gaudir d'aquest 5-0", ha conclòs.

Un jutge nega a Laporta la suspensió d'acords de l'assemblea del Barça
 
El jutjat de primera instància número 30 de Barcelona ha desestimat la suspensió immediata dels acords que es van adoptar en l'última assemblea de compromissaris del Barcelona, com havia sol·licitat l'expresident blaugrana Joan Laporta. Segons l'acte, citat per l'emissora barcelonina RKB, el jutge ha desestimat la mesura cautelar sol·licitada per Laporta, qui fa uns dies va presentar una demanda contra el Barcelona per impugnar els acords adoptats a l'assemblea de compromissaris, entre ells, emprendre una acció de responsabilitat social contra ell i la seva junta directiva.

La demanda de Laporta se sosté en l'acord de l'assemblea que li demana que cobreixi amb el seu patrimoni i el dels seus 13 directius les pèrdues milionàries, suposadament, a causa de la seva gestió de vuit anys al capdavant del club. Després d'aquesta decisió judicial, la demanda segueix el seu curs. Laporta va argumentar per sol·licitar la mesura cautelar les tres idees en què es basa la demanda: que se li va negar l'accés a l'auditoria preventiva realitzada per la nova junta, que no se li va permetre intervenir a l'assemblea de compromissaris i en la votació no hi va haver una majoria suficient. El jutge ha rebutjat aquests tres arguments. Es dóna el cas que el jutge, Roberto García Ceniceros, és el mateix que en el seu moment es va pronunciar en contra de la directiva de Joan Laporta respecte als dies de juny del 2003 que va ocupar la presidència al final de la temporada, i que al final es van computar com un any de mandat, idea contrària a la defensada per la junta barcelonista.
Anar al contingut