Lance Armstrong (Foto: Instagram)
Lance Armstrong (Foto: Instagram)
Ciclisme

Lance Armstrong dona una prova irrefutable de vida davant la falsa notícia de la seva mort

Dimecres es va començar a extendre la notícia que Lance Armstrong havia mort. Una informació falsa que el texà ha negat a les xarxes socials amb bon humor

Actualitzat

L'exciclista Lance Armstrong, desposseït per dopatge dels set Tours de França consecutius que va guanyar entre els anys 1999 i 2005, ha desmentit aquest divendres les informacions que parlaven de la seva mort. El nord-americà, amb l'ajut de les xarxes socials, ha donat una prova irrefutable que la notícia no era certa.

 

"The rumors of my death are greatly exaggerated." - Mark Twain

A post shared by Lance Armstrong (@lancearmstrong) on

Armstrong, de 45 anys, s'ha pres aquest fet amb bon humor. Ha acompanyat el vídeo d'una frase d'un dels grans escriptors nord-americans, Mark Twain: "Les noticies sobre la meva mort s'han exagerat molt".

Dimecres passat, el rumor va agafar volada en una pàgina de facebook que va arribar gairebé al milió de "m'agrada". La notícia va saltar a twitter, i la bola es va fer una mica més gran. Dijous, els representants d'Armstrong van negar la veracitat de la informació. I aquest divendres, el mateix exciclista ha donat la prova definitiva de la seva falsedat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut