Laia Palau, durant el partit contra Ucraïna (EFE)
Laia Palau, durant el partit contra Ucraïna (EFE)
Bàsquet

Laia Palau iguala el rècord d'internacionalitats d'Amaya Valdemoro en el triomf d'Espanya contra Ucraïna a l'Eurobasket

La selecció espanyola suma dues victòries en els dos partits disputats en la fase de grups de la competició, i té ben encaminat el pas a quarts

Actualitzat

La selecció espanyola de bàsquet ha superat clarament Ucraïna per 76-54 en el seu segon partit de la fase de grups de l'Eurobasket, un resultat que la deixa amb dues victòries (la primera va ser davant d'Hongria, 48-62) i amb el pas a quarts de final ben encaminat. La catalana Laia Palau ha igualat el rècord d'Amaya Valdemoro de partits jugats amb Espanya, 258. Cap altre esportista espanyol ha arribat a aquesta xifra.

L'aler mallorquina Alba Torrens ha liderat l'equip en atac, i ha estat la màxima anotadora amb 26 punts. L'altre nom propi del triomf espanyol ha estat la pivot Sancho Lyttle, amb 16 punts i 18 rebots, el seu segon doble doble en dos partits a l'Eurobasket. L'equip que entrena Lucas Mondelo ha trencat definitivament el matx en el tercer quart, gràcies als triples de la gironina Marta Xargay (19 punts).

Espanya descansarà diumenge abans d'afrontar l'últim partit de la primera fase de lligueta, contra l'amfitriona República Txeca. L'equip que entrena Lucas Mondelo ja s'ha assegurat el primer lloc del seu grup, el que li garanteix la classificació directa per als quarts de l'Eurobasket.

Anar al contingut