Futbol

La UEFA sanciona el Legia de Varsòvia amb un any sense disputar competicions europees

La UEFA ha sancionat amb un any sense disputar competicions europees el Legia de Varsòvia, a més d'eliminar-lo de la Copa Intertoto, pels violents incidents que van protagonitzar els seus seguidors en el partit que van jugar diumenge contra el Vetra de Lituània a domicili. Els aficionats polonesos van saltar al terreny de joc al descans del partit, quan el seu equip perdia per 2-0, i van arrencar les xarxes de les porteries i van destrossar tot allò que tenien al davant. La policia va veure's obligada a intervenir-hi.

Actualitzat

La policia va detenir desenes dels aficionats que van envair el terreny de joc i van provocar notables destrosses, set dels quals van acabar en el calabós i nou, amb multes per comportaments violents.

El partit va quedar suspès i el Legia de Varsòvia, a més de perdre el matx per 3-0 i ser eliminat de la Copa Intertoto, haurà de pagar també al club lituà les despeses pels danys causats pels seus seguidors. L'equip polonès té fins al 14 de juliol per recórrer contra la sanció.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut