Els capitans del Barça i l'Espanyol, amb el trofeu de la Supercopa de Catalunya. (Foto: @FCF_CAT)
Els capitans del Barça i l'Espanyol, amb el trofeu de la Supercopa de Catalunya. (Foto: @FCF_CAT)
Futbol

La Supercopa de Catalunya entre Barça i Espanyol es podrà veure en directe a més de 100 països

La Supercopa de Catalunya que disputaran aquest dimecres F. C. Barcelona i R. C. D. Espanyol a l'estadi de Montilivi de Girona ha despertat un gran interès a tot el món. El partit serà seguit en directe a més de 100 països gràcies al senyal que distribuirà Mediapro.

Actualitzat

La Supercopa de Catalunya que disputaran aquest dimecres F. C. Barcelona i R. C. D. Espanyol a l'estadi de Montilivi de Girona ha despertat un gran interès a tot el món. El partit serà seguit en directe a més de 100 països gràcies al senyal que distribuirà Mediapro. Les cadenes de televisió Bein, ESPN, Sky, Belgacom, Supersport i Channel 5, entre altres, oferiran el partit als espectadors dels Estats Units d'Amèrica, Amèrica del Sud i del Centre, el Carib,  l'Orient Mitjà, l'Àfrica subsahariana, Europa i fins i tot Indonèsia.

El partit, a TV3

Els aficionats catalans podran seguir el primer derbi de la temporada entre Barça i Espanyol gràcies a la transmissió que faran TV3 i Esport3. Des de les 20:00, l'"Esport Club", del canal Esport3, farà un especial amb la prèvia del partit amb les aportacions de Jordi Grau i Oriol Vidal des de l'estadi del Girona.

Els esports del TN Vespre es faran des de la mateixa localització, amb Maria Fernández Vidal. A partir de les 21:30 començarà la transmissió per TV3, amb els comentaris de Bernat Soler i Gerard López, i les impressions de Jordi Grau i Oriol Vidal a la gespa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut