Waterpolo

La selecció espanyola femenina de waterpolo derrota Rússia (12-11) i acaba primera de grup

Les noies que dirigeix Miki Oca s'enfrontaran aquest dilluns amb França per un lloc a les semifinals

En l'europeu de waterpolo, la selecció espanyola femenina ja és als quarts de final, i com a primera de grup, després de superar aquest dissabte a Rússia per 12 a 11.

Tots dos conjunts van fer un gran desplegament ofensiu i les dues porteres gairebé no van tenir cap opció de demostrar la seva qualitat. Espanya va tenir la iniciativa durant els dos primers quarts, però les russes responien sempre quan veien que les amfitriones se n'anaven de dos gols. Al final del segon quart, el conjunt d'un expressiu Miki Oca dominava per un ajustat 6 a 5.

En la represa, les jugadores russes es van posar per primera vegada per davant en el marcador. Golàs de Prokófieva, era el 7 a 8. Però el tercer gol seguit de Bea Ortiz força l'empat al final del tercer quart. En els últims 8 minuts, anotava Mati Ortiz, però el protagonisme va ser per a Maica García, que va encadenar tres gols. El tercer servia per sentenciar l'enfrontament.

El premi per acabar primeres de grup serà un creuament plàcid de quarts de final, dilluns, contra França.