La defensa dels Estats Units ha ofegat l'atac espanyol (EFE)
Waterpolo

La selecció espanyola femenina perd contra els Estats Units i no podrà revalidar el títol mundial a Kazan (5-8)

Les actuals campiones del món han perdut contra els Estats Units en una final anticipada i han dit adéu a les possibilitats de lluitar per les medalles

David CarballoActualitzat

La selecció espanyola femenina no podrà revalidar a Kazan el títol mundial de waterpolo que va aconseguir fa dos anys a Barcelona. Les actuals campiones del món han perdut contra els Estats Units per 5 a 8 en els quarts de final i han dit adéu a les possibilitats de medalla. En una final anticipada, les noies de Miki Oca s'han vist superades per les nord-americanes, que sempre han portat la iniciativa en el marcador i d'aquesta manera s'han pres la revenja de fa dos anys.

Els Estats Units han ofegat l'atac espanyol en els dos primers quarts i al descans ja dominaven per 2 a 5. Una reacció d'Espanya després del descans ha donat esperances de remuntada i Anni Espar, amb un gol de lluita, ha posat el seu equip només un gol per sota. Però les nord-americanes han reaccionat i gràcies a una gran defensa han acabat d'enfonsar les opcions espanyoles en l'últim període amb un parcial de 0 a 2 que ha estat definitiu.