Natació

La selecció espanyola de waterpolo marxa cap a Kazan per defensar el títol mundial

Deu de les tretze components de l'equip espanyol de waterpolo són catalanes. El combinat de Miki Oca debuta diumenge contra Kazakhstan

Actualitzat

Les actuals campiones del món de waterpolo, la selecció espanyola, han viatjat aquest dijous cap a Kazan, a Rússia, per començar diumenge la defensa del títol que van aconseguir fa 2 anys a Barcelona.  El seleccionador, Miki Oca, s'emporta 13 jugadores entre les quals destaquen tres novetats: Judit Forca i Clara Espar, dues del Club Natació Sabadell-- i Paula Leitón, una joveníssima jugadora de 15 anys, que juga en la posició de boia, i que pertany al Club Natació Terrassa. La selecció espanyola jugarà el seu primer partit contra el Kazakhstan.

Cal destacar que deu de les tretze components de la selecció espanyola de waterpolo són catalanes. Des del passat Mundial a Barcelona, la nòmina de catalanes s'ha ampliat de vuit a deu. A més, dotze juguen en un equip català. L'única que no hi juga és la portera suplent, Patricia Herrera, que pertany al CN Madrid Moscardó.

El Dream Team dirigit per Miki Oca a Kazan estarà format per:

Anna Espar, Laura Ester, Judith Forca, Maica García, Mati Ortiz, Jenni Pareja i Pili Peña (CN Sabadell Astralpool), Marta Bach, Laura López i Roser Tarragó (CN Mataró La Sirena), Patricia Herrera (CN Madrid Moscardó), Paula Leiton (CN Terrassa) i Clara Espar (CE Mediterrani).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut