Waterpolo

La selecció espanyola femenina de waterpolo derrota el Brasil i es classifica per als quarts de final del Mundial

La selecció espanyola femenina de waterpolo s'ha classificat per jugar els quarts de final del Mundial de Melbourne en derrotar el Brasil per 13-9. L'equip de Mar Sanromà ha tingut problemes per superar les brasileres, sobretot en el primer quart, però finalment ha aconseguit una important victòria. Ara, l'equip espanyol s'enfrontarà amb els Estats Units dimarts que ve amb l'objectiu de lluitar per primer cop per les medalles en un campionat del món.

Amb la victòria d'avui l'equip espanyol com a mínim ha igualat la seva millor classificació, aconseguida al Mundial disputat a Barcelona al 2003. En el partit d'avui les jugadores de Mar Sanromà han tingut molts problemes per superar l'equip brasiler, sobretot al primer quart. Tot i anar dos cops al davant al marcador, l'equip espanyol no ha sabut mantenir el seu ritme. Per Sanromà, amb aquesta victòria es compleix el primer objectiu que s'havien marcat en aquest Mundial.

Ara la selecció espanyola haurà de jugar dimarts que ve contra la selecció dels Estats Units, amb l'objectiu de classificar-se per primer cop en un Mundial en la lluita per les medalles.