Smith i Jordan, dos dels jugadors més destacats de la Penya (@ligaendesa)

La Penya ofereix un espectacle a l'Olímpic i guanya l'Herbalife (86-72) per allunyar-se del descens

Els de Diego OCampo s'han embutxacat un partit importantíssim per als seus interessos, amb un equip, l'Herbalife, que està a la part alta de la taula

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Divina Seguros Joventut s'ha emportat una victòria de mèrit al Palau Olímpic de Badalona davant un difícil rival, l'Herbalife (86-72). Amb aquesta victòria els de Badalona sumen 9 victòries i desencallen la part baixa de la taula classificatòria.

La Penya ha controlat el primer quart davant un perillós Herbalife situat en la cinquena posició de la taula. El Divina Seguros ha aprofitat les pèrdues de l'Herbalife en atac i la falta de duresa per agafar avantatge en el marcador al final del primer quart (19-12). El segon quart ha seguit el mateix guió, un Gran Canària mancat d'agressivitat davant una Penya molt més encertada, que ha arribat al descans amb una renda de 10 punts (43-33). Els de Diego Ocampo han fet una primera part perfecta, tant en defensa com en atac, davant d'un Herbalife que ha perdut 14 pilotes en els dos primers quarts.

En el tercer quart els d'Ocampo han arribat a guanyar de 14 punts (47-33). Els canaris han aconseguit maquillar una mica el marcador, però sense possibilitat de capgirar-lo (55-46). Bogdanovic i Sàbat, molt fins, han participat en l'espectacle anotador de la Penya (63-48).

Kuric, amb 5 punts consecutius, ha reduït distàncies en el marcador (65-53) en l'inici de l'últim quart. Un quart que no els va gaire bé als jugadors verd-i-negres, que sempre acaben patint. No semblava el desenllaç d'aquest diumenge, amb una Penya molt centrada en el partit i aguantant les diferències en el marcador (74-62 a sis minuts per al final). Els verd-i-negres, amb un avantatge de 15 punts a dos minuts i mig per acabar (80-65) s'han acabat emportant el matx per 86-72.

Jerome Jordan amb 18 punts i Luka Bogdanovic amb 16 han estat els millors de la Penya, i Kyle Kuric el millor de l'Herbalife, amb 23 punts.