Waterpolo

La Federació Europea de Natació tria la portera catalana Laura Ester com a millor jugadora del 2017

La portera del CN Sabadell i internacional amb la selecció espanyola ha estat escollida com la millor jugadora de waterpolo de l'any passat

Actualitzat

La portera del CN Sabadell Laura Ester ha estat escollida per la Lliga Europea de Natació (LEN) millor jugadora de waterpolo del 2017 en una votació en la qual ha superat la jugadora de l'Ekipe Orizzonte de Catània Roberta Bianconi i la seva companya d'equip Maica García. La LEN ha valorat la seva contribució a la medalla de plata aconseguida per la selecció espanyola en els passats Mundials de Budapest, en què va ser elegida millor portera del campionat, així com el bronze aconseguit pel seu club en l'Eurolliga.

Per primera vegada en els deu anys d'història d'aquests premis, dos porters han aconseguit el guardó a millor jugador de l'any, ja que en categoria masculina el premi ha estat per al porter croat del JUG Dubrovnik Marko Bijac, campió del món amb la seva selecció el 2017.

La notícia del guardó ha coincidit amb el 28è aniversari de la portera barcelonina, que compta en el seu palmarès amb quatre Eurolligues i dues Supercopes d'Europa amb el CN Sabadell i un Mundial i una plata olímpica amb la selecció espanyola. Ester és la quarta jugadora catalana que guanya aquest guardó després que Anni Espar l'aconseguís el 2012; Jennifer Pareja el 2013 i Maica García el 2014, totes elles companyes de la portera del CN Sabadell.

A la resta de disciplines aquàtiques, els premiats han estat el britànic Adam Peaty i la sueca Sarah Sjostrom, en natació; el britànic Tom Daley i la russa Nadezhda Bazina, en salts de trampolí; la russa Svetlana Kolesnixenko i l'italià Giorgio Minisini, en natació sincronitzada; i els francesos Marc Antoine Olivier i Aurelie Muller, en natació en aigües obertes.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut