Espanyol

La cessió de Caicedo al Girona, pendent de serrells delicats

El davanter equatorià s'ha d'abaixar la fitxa i l'Espanyol ha de pactar la clàusula de compra obligada amb els gironins

Actualitzat

La cessió de Caicedo al Girona agradaria a les tres parts. A l'Espanyol, no cal dir-ho, perquè permetria fer fitxatges bloquejats ara mateix pel límit salarial. La sortida de Felipao alliberaria una de les fitxes més altres, un llast de gairebé cinc milions per una peça de mal encaix en el sistema de Quique.

El Girona trobaria un davanter reclam en l'estrena a Primera i del gust de Machín: alt, potent i amb recursos tècnics. I també hi està disposat un Caicedo que vol jugar el màxim possible, que aquest any hi ha Mundial, i a més, sense marxar ni de la Lliga ni de casa, com vol el seu entorn familiar.

Els serrells de l'operació, però, són delicats: falta establir quina quantitat exacta de fitxa accepta rebaixar-se l'equatorià i també que el Girona accepti el preu d'una opció de compra obligada si l'equip es queda a Primera, modalitat que l'Espanyol ja va incloure en la cessió de Roberto al Màlaga.

La sortida de Caicedo permetria als periquitos ser més ambiciosos en els reforços. Sobretot, a la posició de central, on encara es prioritza un Diego Reyes ja de ple en la dinàmica del Porto, i lògicament, també a la davantera, on Lucas Pérez és l'objecte del desig de Quique. L'Espanyol busca la cessió amb opció de compra del davanter gallec, després d'un any massa intermitent a l'Arsenal.

Aquest dilluns fa tot just tres anys que Felipao s'incorporava a la pretemporada de l'Espanyol a la Vall d'Aran. Ara pot fer front a la pretensió de ser un davanter referent a Montilivi, on l'any passat, a la Supercopa de Catalunya, va marcar un dels pocs gols que va anotar en l'últim curs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut