Espanyol

Felipe Caicedo queda fora de la llista de 19 convocats del RCD Espanyol per viatjar a Indonèsia

Felipe Caicedo, amb permís del club, es quedarà a Barcelona per atendre temes personals, mentre que els lesionats Víctor Sánchez i Pablo Piatti es quedaran per treballar de manera individualitzada.

Els jugadors de l'Espanyol en ple entrenament (@rcdeespanyol)

Dinou jugadors formen la llista de futbolistes convocats que viatjaran aquest dilluns per participar en el primer amistós de la pretemporada, que es disputarà aquest dimecres a Indonèsia davant el Persija Jakarta.

Felipe Caicedo, amb permís del club, es quedarà a Barcelona per atendre temes personals, mentre que els lesionats Víctor Sánchez i Pablo Piatti es quedaran per treballar de manera individualitzada al costat dels altres futbolistes que arrosseguen molèsties i que segueixen amb el treball de recuperació. Montañés i Álex López també seguiran a Barcelona i entrenaran al costat dels seus companys aquests dies per incorporar-se al grup  divendres a la tarda, quan torni el primer equip d'Indonèsia.

La llista completa: Pau López, Aarón, Manel Royo, Mario Hermoso, David López, Lluís, Correa, Javi López, Marc Navarro, Diop, Marc Roca, Javi Fuego, Granero, Puado, Jurado, Melendo, Sergio García, Gerard i Baptistao formen el grup que viatjarà a Indonèsia. La llista la completa Edu Frías, porter del filial que ja és a Jakarta i que va participar en l'amistós de divendres passat contra la selecció sub-19 d'Indonèsia.