Tenis

Kei Nishikori comença la defensa del títol al Barcelona Open Banc Sabadell amb una victòria contra Gabaixvili

El tenista japonès, actual campió del torneig, s'ha imposat sense problemes al rus Gabaixvili per 6-3 i 6-4. La gran sorpresa de la jornada ha estat l'eliminació de Fernando Verdasco a mans del jove Andrei Rublev, campió júnior de Roland Garros i número 329 del rànquing ATP per 7-6 i 6-3.

Actualitzat

El japonès Kei Nishikori ha començat la defensa del títol al Barcelona Open Banc Sabadell amb una còmoda victòria contra el rus Teimuraz Gabaixvili per 6-3 i 6-4. L'últim campió sobre la terra batuda barcelonina no ha tingut problemes per debutar amb triomf i ara l'espera en tercera ronda el vencedor del duel entre el portuguès Joao Sousa i el colombià Santiago Giraldo, finalista de l'any passat.

En aquesta segona jornada, el jove rus Andrei Rublev, de només 17 anys i actual campió júnior de Roland Garros, ha protagonitzat la gran sorpresa del torneig en eliminar Fernando Verdasco per 7-6 i 6-3. Rublev, número 329 del rànquing ATP, s'ha imposat de forma sorprenent al tenista madrileny, campió al 2010, amb un joc molt sòlid des del fons de la pista en un partit que ha durat 1 hora i 33 minuts.

Pel que fa als representants catalans, Albert Montañés ha remuntat un set en contra davant el lituà Ricardas Berankis per 1-6, 6-4 i 7-5 i s'ha classificat per a la segona ronda, on s'enfrontarà amb David Ferrer. També ha debutat amb victòria Tommy Robredo, que s'ha desfet per la via ràpida del kazakh Mikhaïl Kukuixkin per 6-3 i 6-2 i el seu pròxim rival sortirà del guanyador del duel entre Marcel Granollers i el francès Jo-Wilfred Tsonga.

Per últim, Nico Almagro serà el rival de Rafa Nadal en segona ronda. El murcià no s'ha desgastat gaire per eliminar l'italià Paolo Lorenzi, que s'ha retirat per lesió quan perdia per 3-0 en el primer set.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut