Barça

Jordi Alba: "Encara estem vius a la Lliga, però no podem fallar més"

El lateral esquerre del Barça assegura que, si volen tenir opcions de guanyar la Lliga, no poden fallar més i es mostra convençut de remuntar el 4-0 advers contra el PSG a la Champions

David CarballoActualitzat

Jordi Alba ha assegurat, durant la inauguració d'unes instal·lacions escolars que porten el seu nom, a l'Hospitalet de Llobregat, que aquest diumenge el Barça no pot fallar al Vicente Calderón i s'ha mostrat convençut que encara tenen opcions de seguir lluitant pel títol.

"Estem vius, queda molta Lliga. Estem convençuts que si fem les coses bé, tindrem opcions de guanyar-la. El diumenge ens juguem mitja lliga, és un camp molt difícil contra una gran afició i segur que ens costarà moltíssim. Queda molta Lliga i no podem fallar més", ha admès.

El lateral esquerre també ha assegurat que poden remuntar el 4-0 advers contra el PSG a la Champions. "Si ells ens van fer quatre gols, nosaltres també ho podem fer. Ja hem guanyat alguna vegada per 4-0 al nostre estadi i amb l'ajuda de l'afició segur que podem capgirar la situació".

Per últim, Alba ha explicat que l'equip està amb Luis Enrique i que a ell, personalment, li agradaria que l'asturià seguís. "Està com sempre, porta tres anys magnífics. El míster és una persona clara, sabem el que vol i crec que anem tots amb ell. Sempre he dit que és el millor entrenador que podem tenir a dia d'avui al Barça, que coneix la casa, i que les crítiques un dia li toquen a ell, i un altre a un jugador o a mi. Això va així.", ha afirmat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut