Joan Mir
Joan Mir celebra el triomf a l'arribada de Termas de Río Hondo (EFE)
Motor

Joan Mir remunta setze posicions i s'imposa en el Gran Premi de l'Argentina de Moto3

El mallorquí lidera el mundial de la categoria petita després de la segona cita, que ha tingut el mateix podi que al Qatar, amb McPhee segon i Martín tercer

Actualitzat

Joan Mir ha estat el vencedor de la cursa de Moto3 aquest diumenge al Gran Premi d'Argentina, que s'ha disputat al circuit de Termas de Río Hondo. El pilot mallorquí repeteix al capdamunt del podi després de l'arrencada a Qatar i es referma en el primer lloc de la classificació del campionat. Tot i això, li queda bastant a prop John McPhee, que avui es pot considerar el gran derrotat, ja que sortia des de la "pole", i ha vist com Mir el remuntava des de la 16a posició de l'engraellat, i ja no li deixava opció de victòria en les últimes voltes.

Mir ha fet una cursa tècnicament perfecta, i, tot i que no s'ha desenganxat d'ençà que ha ocupat el lideratge, l'autèntica lluita, al final, ha estat entre el mateix McPhee i Jorge Martín, que han intercanviat diversos avançaments. El madrileny s'ha hagut de conformar amb el tercer lloc. Phillipp Oetl, que anava en el grup del davant i ha lluitant durament per tenir opcions de podi, ha acabat quart.

Més enrere, Arón Canet ha tingut problemes mecànics i no ha pogut passar de l'11è lloc. Albert Arenas ha estat 25è.

Mir és el primer pilot espanyol que aconsegueix dues victòries seguides en la categoria petita des que Àlex Rins ho va fer l'any 2014. Els 50 punts que suma el posen líder destacat del mundial, però McPhee, que acumula dos segons llocs, és considerablement a prop, amb 40. Martín també porta dos tercers, el mateix lloc que ocupa, amb 32.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut