Ron Dennis ha estat clau per convèncer Jenson Button que es quedi a McLaren
Fórmula 1

Jenson Button seguirà al volant d'un McLaren la propera temporada

D'una possible retirada a la renovació per la propera temporada. El veterà pilot anglès vol participar a la remuntada de McLaren.

Actualitzat

Jenson Button seguirà al volant d'un McLaren la temporada vinent. Les darreres setmanes s'havia especulat molt sobre el seu futur i fins i tot s'havia apuntat una possible retirada.

El compromís és per un any més i, tot i estar vivint la pitjor temporada de la seva història, tant l'escuderia de Woking com el pilot anglès s'han desfet en elogis mútuament. Es dóna el cas que l'actual contracte tenia vigència fins a acabar la temporada 2016, però tenia una clàusula que permetia la desvinculació "amistosa" en finalitzar la del 2015.

Ron Dennis, el màxim responsable de McLaren, ha declarat: "Estic molt content, en Jenson és un dels pilots amb més experiència de la graella i això el fa molt valuós per al nostre equip. Ell encaixa amb el que necessitem i segueix sent superràpid, com sempre."

Jenson Button, per la seva banda, ha reconegut que no tenia gaire clars els seus plans per al futur i que ho hagut de meditar profundament abans de fer el pas: "Tot ha estat gràcies a les converses que he tingut amb Ron Dennis les darreres setmanes. Ell està gestionant una temporada amb moltes dificultats i estic segur que capitanejarà un futur ple d'èxits. Ha sabut transmetre'm molta confiança i tan bon punt vaig dir que sí, vaig sentir el convenciment que era la decisió correcta."

Anar al contingut