Jaime Green celebra la seva victòria a Hockenheim
Automobilisme

Jamie Green guanya l'última cursa de la temporada del DTM 2015 a Hockenheim

El pilot britànic d'Audi s'ha emportat l'últim triomf del curs al davant de Mattias Ekstroem i Edoardo Mortara i acaba subcampió a 19 punts de Pascal Wehrlein, que s'ha acomiadat amb un vintè lloc. Els catalans Miquel Molina (Audi) i Dani Juncadella (Mercedes) s'han classificat onzè i dotzè, respectivament.

Actualitzat

El britànic Jamie Green (Audi) ha sumat aquest diumenge la seva quarta victòria de la temporada en imposar-se al circuit de Hockenheim en l'última cursa de la temporada del DTM 2015. Green, que acaba el campionat alemany de turismes com a subcampió, ha guanyat la segona cursa del cap de setmana al Hockenheim al davant d'altres dos pilots d'Audi, el suec Mattias Ekstroem i l'italià Edoardo Mortara, tots dos de l'equip Abt.
   
El flamant campió del 2015, l'alemany Pascal Wehrlein (Mercedes), no ha pogut acomiadar la campanya amb un bon resultat, i ha acabat vintè a més d'un minut i mig del guanyador. Els catalans Miquel Molina (Audi) i Dani Juncadella (Mercedes) s'han classificat onzè i dotzè, respectivament. 

El DTM 2015 acaba amb Wehrlein com a campió amb 169 punts, 19 més que Green i 22 més que Ekstroem. Miquel Molina, que fa una setmana va guanyar una carrera a Nürburgring, ha sumat 54 punts, i Dani Juncadella, 26.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut