Barça

Iniesta, molt ofès amb Pepe: "Ni jo ni els meus companys som comediants."

El jugador manxec se n'ha afartat i ha dit prou, ofès per les declaracions que va fer el portuguès Pepe després del clàssic, en què deia que els jugadors del Barça són tots uns "comediants". "Pot dir que no li ha semblat penal, però no anar més enllà perquè un quan parlen d'ell i els seus companys se sent ofès. No crec que jo sigui cap comediant i els meus companys, tampoc", va explicar.

Actualitzat
Andrés Iniesta se n'ha afartat i ha dit prou. El jugador blaugrana s'ha mostrat molt ofès per les declaracions que va fer el portuguès Pepe després del clàssic, en què deia que els jugadors del Barça són tots uns "comediants".  

El manxec està molt molest, i diu que no creu que ni ell ni els seus companys siguin comediants. "Pot dir que no li ha semblat penal, però no anar més enllà perquè un quan parlen d'ell i els seus companys se sent ofès. No crec que jo sigui cap comediant i els meus companys tampoc. Si mirem les accions de Pepe en cada partit tindríem tots moltes opinions. És la seva opinió, a Pepe el coneixem tots.", va afirmar ahir a la nit el jugador a "El primer toc", d'Onda Cero.

Sobre Iker Casillas, qüestionat en les últimes setmanes, Iniesta va assegurar que coneix pocs porters "tan regulars com ell". "No crec que Iker estigui fent una mala temporada ni molt menys.

El blaugrana també va parlar de la Pilota d'Or i va confessar que no juga per "aconseguir premis individuals" i que creu que Leo Messi és "el millor jugador del món". "No somio amb la Pilota d'Or, la percepció que tinc és que un no juga per aconseguir aquests guardons individuals. Jugo per ser feliç i que la meva gent estigui orgullosa de mi. Sóc molt feliç pensant que la gent valora el tipus de futbol que faig i més tenint al costat Messi i Ronaldo, ells marquen la diferència però evidentment per a mi Leo és el millor jugador del món", va manifestar Iniesta.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut