Ernesto Valverde, a l'entrenament d'aquest dilluns (www.fcbarcelona.cat)
Barça

Iniesta i Mascherano s'entrenen amb normalitat i poden rebre l'alta per al partit contra l'Espanyol

Els dos poden rebre l'alta mèdica a temps per entrar a la convocatòria del partit de Copa, en què el Barça ha de remuntar un 1-0 advers per continuar endavant

Actualitzat

El Barça ja prepara el partit de Copa del dijous contra l'Espanyol (21.30), en què l'equip blaugrana, defensor del títol, ha de remuntar un gol advers si vol ser a les semifinals de la competició.

En la sessió, que ha estat de recuperació per als titulars del partit contra el Betis, s'ha pogut veure com Andrés Iniesta i Javier Mascherano, que s'han perdut els últims partits per molèsties musculars, s'exercitaven amb tota normalitat. Els dos podrien rebre l'alta i entrar en la convocatòria contra l'Espanyol.

També ha fet part de l'entrenament amb el grup Philippe Coutinho, tot i que la seva estrena amb el Barça possiblement haurà d'esperar al partit de Lliga de diumenge contra l'Alabès. A la sessió d'aquest dilluns hi han participat els jugadors del filial Carles Aleñá, Wilfried Kaptoum, Dani Morer, Samu Araújo i Martin Hongla, i el porter del juvenil Iñaki Peña.

 

Anar al contingut