Espanyol

Hernan Pérez: "Vam tenir una xerrada i vam veure quins errors havíem comès"

L'Espanyol ha preparat el partit contra el Màlaga i Hernan Pérez en roda de premsa s'ha mostrat convençut de les possibilitats de l'equip

Actualitzat

El primer equip del RCD Espanyol continua preparant el proper partit de la Lliga davant el Màlaga. El conjunt espanyolista s'ha entrenat aquest dimecres a les 9.30 h ala Ciutat Esportiva, en una sessió que s'ha desenvolupat a porta oberta.

Aquesta setmana és el debut de la temporada a Cornellà-El Prat. L'Espanyol de Quique Sánchez Flores vol començar amb bon peu a casa. No va ser així al camp del Sevilla. Malgrat la golejada, a la sala de premsa, Hernán Pérez ha dit que cal corregir errors per afrontar el partit de divendres contra el Màlaga amb opcions de victòria. "Vam tenir una xerrada, vam veure quins errors havíem comès i farem taula rasa i treballarem aquesta setmana per afrontar el pròxim partit de Lliga". I ha donat les claus per jugar contra el seu pròxim rival, el Màlaga: "Hem de fer com a la pretemporada. Ser compactes i treballar molt per arribar a la victòria"

"No ens preocupen els gols encaixats. Ens en van fer sis, però nosaltres també en vam fer quatre. Hem d'estar tranquils i seguir treballant per trobar-nos com a grup", també ha comentat el paraguaià.

El jugador no es veu amenaçat per la competència que té aquest any a la plantilla: "Tinc competència, però jo demostro cada dia el meu esforç tant en els entrenaments com en els partits. Busco un forat en l'equip i amb constància l'estic aconseguint".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut