Futbol

Piatti: "Sabem que hem de millorar defensivament"

El davanter de l'Espanyol atribueix a tot l'equip els desajustos defensius al camp del Sevilla (6-4) i afirma que "hi ha un bon grup i també vam fer coses positives"

Actualitzat

L'extrem de l'Espanyol Pablo Piatti ha afirmat que tots els components de la plantilla saben que han de "millorar moltíssim defensivament", i ha traslladat la responsabilitat a tot el bloc, no només a la defensa blanc-i-blava.

El 6-4 que el quadre català va encaixar al Sánchez Pizjuán ha provocat l'autocrítica al vestidor. "Sabem que hem de ser molt més compactes, solucionar problemes i ser solvents. Però en el partit també es van fer coses positives, com marcar quatre gols en un camp difícil", ha apuntat l'argentí.

El futbolista, a més, ha evitat dramatitzar sobre el resultat de Sevilla. "És important que, de portes endins, l'equip estigui sòlid, que això no suposi un cop de puny. Hi ha un molt bon grup i sabem que tenim coses positives. El tècnic intenta treure el millor de cadascun", ha insistit.

D'altra banda, l'extrem espera que el partit de divendres que ve contra el Màlaga, a les 22.00 hores a Cornellà - el Prat, sigui una revàlida perfecta. "És el millor partit per fer-nos forts. És important que fem un fortí del nostre camp i més després del cap de setmana passat", ha dit.

Respecte a la connexió en atac, Piatti ha destacat la química de la parcel·la ofensiva: "Tots ens estem acoblant bé. Des de l'any passat existeix un grup sòlid i el vestidor ha integrat bé els nous", ha indicat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut