Futbol

Piatti: "Sabem que hem de millorar defensivament"

El davanter de l'Espanyol atribueix a tot l'equip els desajustos defensius al camp del Sevilla (6-4) i afirma que "hi ha un bon grup i també vam fer coses positives"

Pablo Piatti, durant la roda de premsa d'aquest dimarts

L'extrem de l'Espanyol Pablo Piatti ha afirmat que tots els components de la plantilla saben que han de "millorar moltíssim defensivament", i ha traslladat la responsabilitat a tot el bloc, no només a la defensa blanc-i-blava.

El 6-4 que el quadre català va encaixar al Sánchez Pizjuán ha provocat l'autocrítica al vestidor. "Sabem que hem de ser molt més compactes, solucionar problemes i ser solvents. Però en el partit també es van fer coses positives, com marcar quatre gols en un camp difícil", ha apuntat l'argentí.

El futbolista, a més, ha evitat dramatitzar sobre el resultat de Sevilla. "És important que, de portes endins, l'equip estigui sòlid, que això no suposi un cop de puny. Hi ha un molt bon grup i sabem que tenim coses positives. El tècnic intenta treure el millor de cadascun", ha insistit.

D'altra banda, l'extrem espera que el partit de divendres que ve contra el Màlaga, a les 22.00 hores a Cornellà - el Prat, sigui una revàlida perfecta. "És el millor partit per fer-nos forts. És important que fem un fortí del nostre camp i més després del cap de setmana passat", ha dit.

Respecte a la connexió en atac, Piatti ha destacat la química de la parcel·la ofensiva: "Tots ens estem acoblant bé. Des de l'any passat existeix un grup sòlid i el vestidor ha integrat bé els nous", ha indicat.