Fórmula 1

Hamilton torna a ser el més ràpid, mentre que Magnussen només roda 39 voltes

En la tercera jornada de test d'aquesta setmana, Hamilton i Mercedes han demostrat la seva superioritat. Massa ha marcat el segon millor registre mentre Alonso continua recuperant-se a Oviedo

Actualitzat

Lewis Hamilton i Mercedes han tornat a fer una demostració de la seva superioritat. En la tercera jornada dels test d'aquesta setmana, l'actual campió ha marcat el millor temps amb pneumàtics tous, quan els rivals més directes han fet servir els compostos super tous, molt més competitius. L'equip Mercedes ha dedicat part de la jornada a preparar ajustaments experimentals sobre els seus monoplaces, i per la tarda han fet algunes simulacions de voltes amb poca quantitat de gasolina en el dipòsit.

Felipe Massa, amb el Williams que també porta motor Mercedes, ha marcat el segon millor registre, però com explicàvem amb els pneumàtics super tous, que son els més competitius. Es el mateix tipus de goma que ha fet servir Kimi Raikkonen, que ha marcat el tercer millor registre. Extraordinari quart millor temps de Carlos Sainz que avui ha dut a terme la seva primera simulació de carrera, amb un bon ritme, i dues aturades per canviar pneumàtics. El pilot de Toro Rosso també ha iniciat una simulació de sessió classificatòria amb els pneumàtics super-tous, però només ha pogut fer servir un joc de pneumàtics. Amb el segon ha tingut un problema elèctric i s'ha hagut d'aturar.

Amb Fernando Alonso que continua la seva recuperació a Oviedo, Kevin Magnussen ha estat l'encarregat de pilotar el McLaren. El pilot danès ha marcat bons registres pel matí, però després un problema hidràulic l'ha obligat a aturar la sessió. Només ha donat 39 voltes i s'ha quedat sense poder fer la primera simulació de carrera de McLaren, que intentarà dur a terme demà Jenson Button. Preguntat sobre la situació de Fernando Alonso, el director de l'equip Eric Bouiller ha dit avui que no depenia d'ell que l'asturià participés en el pròxim Gran Premi d'Austràlia. Ron Dennis, per la seva banda, ha dit que estava segur de la presencia d'Alonso en el primer Gran Premi de l'any.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut