Lewis Hamilton saluda l'afició després de guanyar la cursa del GP dels Estats Units (@F1)
Fórmula 1

Hamilton guanya la cursa del GP dels Estats Units i acaricia el seu quart títol mundial de Fórmula 1

El pilot britànic en tindria prou a acabar en la cinquena posició la setmana que ve a Mèxic per coronar-se com a campió del món d'F1

Actualitzat

Lewis Hamilton avança a tota velocitat cap al seu quart títol en el Mundial de Fórmula 1, i és que el britànic ha posat la cirereta a un cap de setmana perfecte després de guanyar la cursa del GP dels Estats Units i després de ser el més ràpid en tots els entrenaments.

Sebastian Vettel, un cop més, ha fet el que ha pogut amb el seu Ferrari, però s'ha hagut de conformar amb la segona posició. D'aquesta manera, Lewis Hamilton en tindria prou amb una cinquena posició en el GP de Mèxic del pròxim cap de setmana per emportar-se el campionat. Això sí, en el traçat nord-americà, Mercedes s'ha adjudicat el títol de constructors.

El tercer lloc en el podi ha estat polèmic perquè Max Verstappen, que sortia des de darrere de tot, ha aconseguit remuntar posicions fins a fer un últim avançament que li servia per pujar al calaix més baix del podi. L'alegria, però, ha durat poc perquè la direcció de cursa ha penalitzat l'holandès per posar sortir-se de la pista en el moment d'avançar Kimi Räikkönen. Finalment, doncs, ha estat el finlandès qui s'ha emportat la tercera posició.

Carlos Sainz ha debutat amb Renault amb una setena posició que l'ha fet merèixer el reconeixement per part de la resta de pilots de la graella. Fernando Alonso, en canvi, s'ha vist obligat a abandonar a la volta 26 pels enèsims problemes mecànics del seu McLaren.

Anar al contingut