La normalitat ha tornat a la Ciutat Esportiva després dels compromisos internacionals.
Futbol

Gerardo Martino recupera tots els jugadors excepte Puyol per preparar el partit davant el Sevilla

El Barça buscarà dissabte, al Camp Nou, contra el Sevilla (20.00 hores), la quarta victòria consecutiva en la Lliga. Per preparar el partit, Gerardo Martino ha dirigit aquest matí un entrenament amb tots els jugadors disponibles, ara mateix 22. Leo Messi ha treballat amb la resta del grup, després d'arribar tard dimecres a l'entrenament. Sergio Busquets i Dani Alves ja estan recuperats del tot i han completat tot l'entrenament amb la resta de companys.

Actualitzat
El Barça buscarà dissabte, al Camp Nou, contra el Sevilla, la quarta victòria consecutiva en la Lliga. Per preparar el partit, Gerardo Martino ha dirigit aquest matí un entrenament amb tots els jugadors disponibles, ara mateix 22. Leo Messi ha treballat amb la resta del grup, després d'arribar tard  dimecres a l'entrenament. Sergio Busquets i Dani Alves ja estan recuperats del tot i han completat tot l'entrenament amb la resta de companys. 

Carles Puyol, de la seva banda, ha continuat exercitant-se al marge dels seus companys a l'espera de reintegrar-se al més aviat possible als entrenaments de grup. 
Anar al contingut