Champions

Gerard Piqué: "Més confiança que nosaltres mateixos no en té ningú"

Gerard Piqué es mostra molt confiat i optimista de cara al partit de dimarts contra l'Atlètic i aposta que el Barça lluitarà pels tres títols. A més, Piqué assegura que Neymar no es mourà del Barça.

Actualitzat

El defensa central del FC Barcelona ha estat el jugador triat per atendre els mitjans en la prèvia del partit d'anada dels quarts de final contra l'Atlètic. Un Piqué que se l'ha vist tranquil i molt confiat amb l'equip: "No tenim cap dubte. Estic convençudíssim que la Lliga la guanyarem, que farem tot el possible per arribar a la final. Més confiança que nosaltres mateixos no en té ningú", ha sentenciat.

Sobre el matx de dimarts, a les 20.45 per Esport3, Piqué ha declarat que serà un "partit importantíssim, a l'anada intentem resoldre la eliminatòria, i després de dissabte és bo fer ara un bon partit, amb joc i resultat". El barceloní s'ha mostrat convençut dels seus companys en afirmar que "serà un Barça de les grans nits i sortirem a totes des dels primers minuts per fer els màxims de gols possibles."

Aposta per una eliminatòria molt igualada

Sobre l'equip de Simeone ha explicat que "l'Atlètic està fent una temporada espectacular: "Ara mateix són el segon equip d'Espanya. Es tanquen molt bé al darrere i surten a la contra. Però al final tot es resumeix en nosaltres, que la pilota rodi bé, d'un costat a l'altre, ofegar-los i que l'afició ajudi. Si tot això arriba crec que som quasi imparables".

Després de mostrar-se motivat per jugar dimarts ("el que de veritat ens agrada és el que ens ve dimarts"), Piqué ha exposat com veu aquesta eliminatòria de quarts: "Serà una eliminatòria bastant igualada, però hem d'assumir que som una mica més favorits que ells. Molt confiat i optimista que ens sortirà un bon partit". Tot i advertir que la recuperació de Godín és una cosa molt positiva per a l'equip matalasser.

No hi ha baixada física

Moltes preguntes de la roda de premsa han anat sobre el clàssic de dissabte i una suposada davallada física dels blaugranes. Gerard ha dit, contundentment, que "estem preparats per jugar un altre partit; anímicament és una derrota com una altra, a vegades en aquest esport toca perdre. L'equip està físicament i psíquicament molt bé". I ha afegit que "físicament hi ha jugadors que arriben millor, d'altres, pitjor, però col·lectivament estem a un bon nivell."

I ha donat el seu parer sobre el partit contra el Madrid: "Els primers 60 minuts l'equip domina completament, el partit de dissabte ja està oblidat, va ser un partit, vam perdre i els hem de felicitar". I ha tornat a llançar un missatge d'autoconfiança: "No necessitem cap toc d'atenció. Ja sabem que és complicat guanyar cada dia i tots els títols. Ara tenim un repte al davant que és brutal. La nostra màxima és aquesta."

Convençut del futur blaugrana de Neymar

"Neymar al PSG? Neymar no es mourà del Barça, el conec, i sé que no se n'anirà, i punt." Amb aquestes paraules Piqué ha respost quan se li ha preguntat sobre el suposat interès del PSG que ha revelat aquest dilluns el diari l"L'Équipe".

I ha afegit una nova lloa al trident: "Els tres de dalt estan a un altre nivell, més confiança que en ells no hi ha ningú, viuen en un altre món. Són tres jugadors amb una qualitat brutal i tenim la gran sort que els tenim al Barça. Disfrutem-los."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut