Espanyol

Gerard Moreno: "La reacció de l'equip diumenge va ser espectacular"

El davanter de l'Espanyol destaca el bon moment de l'equip després d'encadenar 6 jornades sense perdre

Actualitzat

Els jugadors de l'Espanyol ha fet aquest dilluns una sessió de recuperació després del seu triomf diumenge al camp de l'Alabès (0-1). Fins dimecres no tornaran a l'activitat després que el cos tècnic ha decidit concedir-los un dia lliure. A la sala de premsa, Gerard Moreno ha destacat que diumenge "la reacció de l'equip va ser espectacular".

Una reacció personificada pel mateix davanter, que després de fallar un penal va aconseguir l'únic gol del matx. Moreno ha explicat que "fallar en el minut 80 va ser un pal dur. Hauria marxat molt fotut però per sort vaig rematar el córner i vaig marcar. Estic content però he d'oblidar aquest tema".

El màxim golejador blanc-i-blau, amb 5 dianes, ha agraït que "el cos tècnic i els companys em donen confiança. Jugo més tranquil. Intento ajudar  l'equip en tot el que puc". Per Moreno, l'equip també es troba en un bon moment, "6 partits sense perdre és una dada que convida a l'optimisme perquè és una ratxa molt difícil a la Lliga".

Com a punt feble, però, ha reconegut que a l'equip li falta "ser fort a casa" perquè la seva afició "pugui gaudir de les victòries". Segons ell, l'Espanyol es troba en el bon camí en l'objectiu "d'acabar al més amunt possible. Treballem i millorem cada setmana per ser un millor conjunt. Si continuem així, ho aconseguirem".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut