Malàisia
Una de les caigudes múltiples que s'han vist al GP de Malàisia de Moto3
Motor

Francesco Bagnaia s'imposa en una cursa de Moto3 accidentada que s'ha acabat amb bandera vermella

Jakub Kornfeil i Bo Bendsneyder han completat el podi d'una prova marcada per les caigudes i en la qual María Herrera s'ha fracturat la clavícula

Actualitzat

La cursa de Moto3 del Gran Premi de Malàisia ha estat una de les més accidentades i inquietants de la temporada. Tant, que ni tan sols ha arribat al final i la direcció ha decidit suspendre-la en la volta 13, quan Francesco Bagnaia era el líder i, per tant, ha estat declarat guanyador. El segon ha estat Jakub Kornfeil, i Bo Bendsneyder ha acabat tercer. Un podi, doncs, d'allò més atípic.

Tot i que la prova ha començat amb sol, la pista de Sepang encara era humida a causa de la pluja de tot el cap de setmana. Sis pilots, entre els quals hi havia Aron Canet i Jorger Navarro, han hagut d'abandonar abans de finalitzar la primera volta a causa d'una topada múltiple.

Abans de la suspensió n'han caigut vuit més. Jorge Navarro, Albert Arenas i Joan Mir han anat per terra entre les voltes 8 i 11. Qui n'ha sortit més mal parada ha estat María Herrera, que ha rebut un cop sec contra l'asfalt i s'ha trencat la clavícula. Just després d'aquest accident, la direcció de cursa ha fet alçar la bandera vermella.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut