El boxejador nord-americà Floyd Mayweather encapçala la llista d'esportistes més ben pagats. (Foto: Reuters)
Esports

Floyd Mayweather lidera la llista d'esportistes millor pagats del món, seguit de Manny Pacquiao

El boxejador nord-americà, amb uns ingressos de 300 milions de dòlars, encapçala el rànquing elaborat per la revista "Forbes". El blaugrana Leo Messi ocupa el 13è lloc i Fernando Alonso i Rafa Nadal són els dos únics esportistes espanyols entre els 100 primers

Actualitzat

El boxejador Floyd Mayweather, amb 300 milions de dòlars, lidera la llista de celebritats més ben pagades del món elaborada per Forbes, seguit del seu col·lega i rival Manny Pacquiao (160 milions) i la cantant Katy Perry (135 milions) i en la qual el primer llatinoamericà, en el lloc 13, és Leo Messi.
   
El futbolista argentí del Barça va guanyar 74 milions de dòlars en l'últim any, i els dos únics espanyols entre els 100 primers són el pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso (al 35 amb 35,5 milions de dòlars) i el tenista Rafael Nadal (al 76 amb 32,5 milions de dòlars).
   
La model brasilera Gisele Bündchen apareix en el lloc 46, amb 44 milions de dòlars, i també el seu compatriota Neymar (en el 82 amb 31 milions), i un altre futbolista, el colombià James Rodríguez, amb 29 milions apareix en el lloc 89.

Mayweather es converteix no només en l'esportista més ben pagat de l'últim any, sinó de tota la història, gràcies a la victòria el 2 de maig en l'anomenat "Combat del segle" davant del segon de la llista, el filipí Pacquiao. El seu combat va tenir la xifra rècord de 4,4 milions d'espectadors a la televisió de pagament, a més de les primes que tots dos participants van rebre, fet que els va portar a superar àmpliament a qualsevol artista.  

Els esports, de fet, encapçalen i acomiaden la llista de les 10 celebritats més ben pagades, ja que es tanca també amb un futbolista, el portuguès Cristiano Ronaldo, que va cobrar 79,5 milions entre l'1 de juny 2014 i el 1 juny 2015, forquilla temporal que utilitza Forbes per a la seva classificació.
   
La cantant Katy Perry, per la seva banda, va aconseguir ser l'artista millor pagada de l'any en gran part gràcies a l'èxit de la seva gira mundial Prismatic, en la qual en 124 concerts va promocionar el seu últim disc, amb cançons tan populars com "Dark Horse" i "Roar ".

Anar al contingut