Fórmula 1

Fernando Alonso fa el quart millor temps a Jerez davant dels dos McLaren

El Renault de Fernando Alonso promet, segons s'ha pogut veure al circuit de Jerez. El monoplaça de l'asturià està cada cop més a prop dels McLaren. En la jornada d'aquest dimecres també ha quedat clar que l'enrenou amb Lewis Hamilton forma part del passat. A Jerez, l'asturià ha fet el quart millor temps per davant dels dos McLaren. El més ràpid ha estat Mark Webber de Red Bull, seguit de Nico Rosberg i Kazuki Nakajima. Per la seva banda, Hamilton ha estat sisè i Nelsinho Piquet ha tingut una avaria i ha ocupat el novè lloc.

Actualitzat

En la tercera jornada d'entrenaments a Jerez, marcada pels forts vents i en què només hi han faltat Ferrari i Toyota, Webber ha estat el més ràpid i ha estat l'únic que ha baixat d'un minut i 19 segons (1.18,628). Alonso ha estat quart amb un temps d'1.19,710 després de fer 104 voltes i ha donat bones sensacions en el camí per seguir perfilant l'R28. Hamilton s'ha quedat en el sisè lloc amb 1.19,857, mentre que Nelsinho Piquet, que ha tingut una avaria en el motor, ha acabat novè amb 1.20,014.

Alonso es mostra satisfet

Fernando Alonso s'ha mostrat satisfet després dels entrenaments a Jerez i ha assegurat que han avançat bastant i que ho seguiran fent en les pròximes setmanes. Segons ha explicat l'asturià, el vent els ha afectat igual que als altres equips, tot i que han pogut treure partit dels entrenaments i avaluar peces noves.

Aquest dijous en l'última jornada d'entrenaments a Jerez, Alonso deixarà el seu lloc al brasiler Lucas di Grassi, pilot de proves, que treballarà al costat de Piquet.

Anar al contingut