Fabio Aru no podrà disputar el Giro per una lesió (Reuters)
Ciclisme

Fabio Aru no disputarà la pròxima edició del Giro per lesió

L'Astana ha anunciat que el ciclista italià no prendrà la sortida el 5 de maig i que no tornarà a competir fins que no estigui completament recuperat d'una bursitis

Actualitzat

L'italià Fabio Aru no disputarà la pròxima edició del Giro a causa d'una lesió, segons ha informat aquest dimarts l'equip Astana en un comunicat. Després de ser examinat pel doctor Combi a Milà, s'ha determinat que Aru té una bursitis a conseqüència d'una caiguda que va tenir fa vuit dies mentre s'entrenava a Espanya.

El ciclista, nascut a Sardenya, haurà de fer repòs absolut durant els pròxims dies, i el 20 d'abril el tornaran a examinar per comprovar l'evolució de la lesió. L'Astana ha anunciat que Aru no prendrà la sortida del Giro el 5 de maig i que no tornarà a competir fins que no estigui completament recuperat.

"Estic molt disgustat pel que ha passat. Era un somni estar a la sortida del Giro a la meva Sardenya i m'havia preparat des de feia mesos. Desgraciadament, l'accident no em permetrà estar en les condicions adequades", assegura Aru en el comunicat de l'Astana.
 
El corredor italià, de 26 anys, va guanyar la Volta a Espanya el 2015, any en què va ser segon del Giro. El 2014 havia estat tercer i en aquesta edició tornava a estar entre els favorits en la lluita per la victòria.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut