Ernesto Valverde, en roda de premsa (EFE)
Futbol

Ernesto Valverde està obligat a fer canvis en el seu onze, per les baixes d'Aritz Aduriz i Raúl García

El tècnic de l'Athletic haurà de reconfigurar l'onze inicial per les baixes de dos jugadors clau. De les dotze vegades que Valverde s'ha enfrontat al Barça com a entrenador, mai ha repetit alineació

Actualitzat

Ernesto Valverde tindrà feina per acabar de configurar l'onze inicial de l'Athletic Club que jugarà contra el FC Barcelona al Camp Nou, aquest diumenge a les 20.30. I és que el tècnic de l'Athletic Club no podrà comptar amb dues peces clau, per les baixes d'Aritz Aduriz i de Raúl García. 

D'una banda, el seu jugador clau i màxim golejador (11 gols), Aritz Aduriz, està sancionat per acumulació de targetes; d'altra banda, Raúl García va caure lesionat del genoll esquerre en l'últim partit de Lliga contra el Sevilla i no podrà jugar contra els blaugrana. Ernesto Valverde haurà de buscar alternatives en el seu habitual onze inicial.

Tot i això, Valverde, que com a tècnic del conjunt de Bilbao s'ha enfrontat al Barça dotze vegades, mai ha repetit alineació. Aquest any passat, Barça i Athletic es van veure les cares cinc vegades (2 Lliga, 1 final Copa del Rei i 2 a la Supercopa d'Espanya). Enguany entre Copa i Lliga els dos equips s'enfrontaran tres cops en una setmana. 

Anar al contingut