espanyol

L'Espanyol desaprofita dos avantatges a Elx (2-2)

Els gols de Puado i Braithwaite no troben prou premi en l'intercanvi de cops al Martínez Valero

Redacció Esport3Actualitzat

Empat agredolç de l'Espanyol al Martínez Valero, on ha patit, però també ha arribat a anar dos cops al davant. Els seus golejadors, Puado i Braithwaite, haurien pogut firmar el triomf, però els de Manolo González han permès la rèplica local. Quart empat en les cinc últimes jornades... El d'avui, just quan el líder, el Leganès, tan sols havia empatat a casa contra el Saragossa.

  • Els periquitos s'han avançat de forma fulgurant. Als dos minuts, després d'una passada llarga, Braithwaite ha assistit Puado, que a un metre de la línia ha fet el dotzè gol del curs.

  • Però l'alegria ha durat poc: l'Elx ha empatat al minut 11. Després d'una bona acció de Nico, Mourad ha caçat un refús d'Omar a la frontal i ha creuat molt bé la pilota, que ha entrat ajustada al pal.

  • Els de Manolo González han sumat ocasions per mitjà de Puado, Jofre i Braithwaite. L'Elx ha inquietat Joan amb xuts de Nico Castro i Nico Mercado, i també amb un intent de vaselina de Josan que ha blocat Joan Garcia sobre la línia. Els locals han reclamat gol fantasma.

  • Partit molt més tàctic al segon temps. A banda del gols, Tete Morente ha pogut marcar, però Cabrera ha posat el cap de forma providencial... I en l'últim sospir, Braithwaite no ha sabut fer el gol del triomf amb tot a favor. El consol, onze partits sense perdre

El partit, minut a minut:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut