Àlex Colorado, capità del Reus
Futbol

Els jugadors del Reus Deportiu denuncien que fa tres mesos que no cobren

Els futbolistes reusencs, que ocupen la segona posició del seu grup a Segona B, han denunciat en un comunicat que fa tres mesos que no cobren, una situació que ja van viure a principis de temporada i l'any passat

Actualitzat
Els jugadors del club de futbol Reus Deportiu viuen un moment dolç en l'àmbit esportiu, però una situació econòmica crítica. Avui han denunciat en un comunicat que fa tres mesos que no cobren, una situació que ja van viure a principis de temporada i l'any passat. En la competició, en canvi, són segons del seu grup a Segona B i tenen moltes possibilitats de jugar el "play-off" d'ascens.

El portaveu del club reusenc ha explicat que el problema no té res a veure amb la situació financera del club, que els diners arribaran aviat i que el projecte del Reus és més sòlid que mai. Segons el club, els problemes de tresoreria són habituals en els equips de Segona B durant els mercats d'hivern i estiu. Els jugadors diuen que és molt difícil treballar en aquesta situació, segons ha reconegut el capità Àlex Colorado.
Anar al contingut