NBA

Els Grizzlies encadenen la quarta derrota consecutiva en perdre a la pista dels Celtics (102-92)

Els Grizzlies han encadenat la quarta derrota consecutiva en perdre a la pista dels Celtics per 102-92. L'aler Leon Powe ha estat el jugador decisiu del partit amb 30 punts i 11 rebots, mentre que Marc Gasol ha signat un nou doble doble amb 11 punts i 15 rebots. Per la seva banda, els Trail Blazers s'han imposat a casa als Nets per 109-100. Brandon Roy, amb 31 punts, ha liderat el triomf de l'equip de Portland, on Rudy Fernández ha estat baixa per segona vegada consecutiva després de l'aparatosa caiguda en el partit contra els Lakers.

Actualitzat
A més, els Raptors ja sumen set derrotes consecutives després de caure a Toronto davant els Pistons per 95-99. L'aler Richard Hamilton, amb 24 punts i 16 assistències, ha estat el millor jugador de l'equip de Detroit, i José Manuel Calderón ha tingut una actuació destacada ja que ha aconseguit dobles figures (20 punts i 11 assistències).

Aquesta actuació ha permet el base espanyol entrar a la història dels Raptors en convertir-se en el màxim passador de la història de la franquícia canadenca. Calderón ha arribat a les 1.795 assistències i ha superat Alvin Williams convertint-se en llegenda viva dels Raptors.

Els Cavaliers, ferms candidats al títol


Si divendres els Lakers guanyaven matemàticament la divisió del Pacífic, aquest dissabte els Cavaliers han guanyat la Central. Bàsicament és un triomf honorífic, però confirma que són equips guanyadors. Com també ho és individualment LeBron James. L'escorta dels de Cleveland ha anotat 51 punts en la victòria contra els Kings per 123-126. També ha destacat l'exblaugrana Anderson Varejao, que amb 12 rebots ha estat el gran dominador de la zona. El brasiler també ha anotat 18 punts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut