Lliga de Campions

Els aficionats radicals del Legia de Varsòvia s'enfronten amb la policia camí del Bernabéu

Els seguidors més radicals de l'equip polonès han agredit agents de la policia camí del Santiago Bernabéu. Els incidents han acabat amb 12 detinguts, tots de nacionalitat polonesa, i vuit ferits lleus

Actualitzat

Els aficionats radicals del Legia de Varsòvia han fet honor a la mala fama que els precedia protagonitzant aldarulls en el seu camí cap al Santiago Bernabéu, on el seu equip s'enfronta amb el Reial Madrid en partit de la Lliga de Campions.

Un grup reduït de seguidors de l'equip polonès fins i tot ha arribat a llançar ampolles i a agredir a cops de puny agents del desplegament policial preparat per mantenir l'ordre. La Policia ha carregat a cavall i ha llançat pilotes de goma per reduir els violents.

Els radicals del Legia han protagonitzat un primer incident aquesta nit passada. Tres han estat detinguts per causar danys en un bar de Madrid, on després de consumir begudes alcohòliques van intentar robar la caixa registradora, un mòbil i van agredir dues cambreres.

El balanç final després dels incidents als voltants del Bernabéu és de dotze detinguts, tots de nacionalitat polonesa, incloent-hi els tres de la matinada passada i vuit ferits lleus, cinc aficionats radicals i tres policies.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut