Neymar
Neymar espera la decisió del TAD (Reuters)
Futbol

El TAD es reuneix d'urgència aquest dissabte al migdia per decidir sobre Neymar

El tribunal ha de decidir si accepta o no el recurs que el Barça va enviar divendres per intentar que el brasiler jugui el clàssic

Actualitzat

El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha convocat una reunió d'urgència aquest dissabte a les 12.00 per decidir si Neymar pot jugar o no el classic de diumenge que enfrontarà el Reial Madrid i el FC Barcelona al Santiago Bernabéu. Des d'aquest divendres, ha transcendit l'estratègia jurídica de l'entitat blaugrana, que permetria al brasiler alinear-se tot i que està sancionat arran de l'expulsió a Màlaga ara fa dues setmanes.

El Barça va sol·licitar la suspensió cautelar de la sanció el mateix divendres, dins del termini permès, però ho va fer en una hora en què el tribunal ja havia acabat la jornada. En no haver rebut cap resposta per part de l'organisme, el Barça podria entendre que la llei li permet alinear Neymar fins que es produís una resposta efectiva en sentit contrari.

El TAD no necessita reunir-se físicament, pot fer-ho telemàticament. S'espera que al voltant d'una hora després que hagi començat la reunió ja estarà en condicions de comunicar la decisió sobre si el recurs esmentat s'accepta o no.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut